FETÖ'cü Amerikan bayrağını öperken görüntülendi

Terör örgütü FETÖ'nün firar kilit ismi Adil Öksüz’ün kayınbiraderi Abdulhadi Yıldırım, ABD'deki işyerinde Amerikan bayrağını öperken görüntülendi.

14 Haziran 2018 Perşembe 15:53
FETÖ'cü Amerikan bayrağını öperken görüntülendi






FETÖ'cü Amerikan bayrağını öperken görüntülendi

CIA destekli FETÖ darbe girişiminin ardından çil yavrusu gibi dağılan örgüt üyelerinin Amerikan hayranlığı adeta zirve yapmış. Adil Öksüz'ün kayınbiraderi Abdullahadi Yıldırım'ın ABD'de bu ülke bayrağını öperken görüntüleri ortaya çıktı.



FETÖ darbe girişiminin kilit ismi Adil Öksüz’ün kayınbiraderi Abdulhadi Yıldırım, ABD'deki işyerinde Amerikan bayrağını öperken görüntülendi. Adil Öksüz'ün eşinin kardeşi ile birlikte yaşadığı belirtiliyor. Adil Öksüz'ün de Berlin'de bir evde yaşadığı iddia edilmişti. Öte yandan ABD'de yaşayan bazı FETÖ mensuplarının, buluşma mekanı olarak kiliseyi kullandığı ortaya çıktı.

Adil Öksüz'ün eşi de ABD'de New Jersey eyaletinde görüntülenmişti. New Jersey'de kaldıkları evin değerinin 550 bin dolar olduğu belirtilirken, villanın garajındaki araçlar da dikkat çekti.

New Jersey Clark Caddesi, ABD'nin zengin kesiminin yaşadığı yer olarak biliniyor.

FETÖ firarisi Adil Öksüz 15 Temmuz'un en kilit isimleri arasında yer alıyor. Örgütün sözde 'TSK imamı' olarak kırmızı bültenle aranıyor.


Öte yandan ABD'de yaşayan bazı FETÖ mensuplarının, buluşma mekanı olarak kiliseyi kullandığı ortaya çıktı.
 

Son Güncelleme: 15.06.2018 15:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.