Irkçı Nazi'ler değil PKK'lı teröristler kundakladı

Almanya'da ırkçı faşist Nazi örgütlerinin yıllardır Türk STK'ları, cami ve ibadet yerlerine yönelik kundaklama eylemlerinin benzerini terör örgütü PKK'da yapmaya başladı. Üstelik liberal ve demokratları hedef alarak...

23 Mart 2016 Çarşamba 01:02
Irkçı Nazi'ler değil PKK'lı teröristler kundakladı






Irkçı Nazi'ler değil PKK'lı teröristler kundakladı

Terör örgütü PKK, Almanya'da Türk derneğini kundakladı. Üstelik kundaklanan dernek demokrat ve liberal kimliği ile AB sürecinde önemli toplantılara ve yayınlara imza atmıştı.

Avrupalı Türk Demokratlar Birliği'nin (UETD) Almanya'nın Dinslaken kentindeki şubesini PKK yandaşları molotofkokteyli ile kundakladı.

Avrupalı Türk Demokratlar Birliği'nin (UETD) Almanya'nın Dinslaken kentindeki şubesine sabaha karşı molotofkokteyli ile saldırı düzenlendi.Saldırı sonucunda şubenin içindeki eşyalar yandı ve binada büyük çaplı hasar oluştu.Saat sabah 5 sularında saldırının fark edildiği öğrenilirken, güvenlik güçlerinin olay yerinde incelemede bulunduğu bildirildi.

PKK YANDAŞLARI SALDIRDI

AK Parti İstanbul Milletvekili ve TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı Mustafa Yeneroğlu, "PKK yandaşları bugün Almanya'da UETD Dinslaken şubesine molotoflu saldırıda bulundular.Mekan kullanılmaz hale geldi" dedi.

SALDIRILAR ARTIYOR

Almanya'da son dönemlerde derneklere ve camilere düzenlenen saldırılarda artış kaydedildiği dikkati çekti.
Son Güncelleme: 23.03.2016 01:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.