Motosikletçi bu kazadan sağ olarak kurtuldu

  DIŞ HABER –  ABD’nin California eyaletine bağlı Glendora kenti yakınlarında otoyolda yaklaşık 100 km hızla giden bir motosikletçi virajı geniş alınca karşıdan gelen bir itfaiye aracıyla kafa kafaya çarpıştı. Motosikletçinin...

26 Haziran 2015 Cuma 11:20
Motosikletçi bu kazadan sağ olarak kurtuldu






  DIŞ HABER – 

ABD’nin California eyaletine bağlı Glendora kenti yakınlarında otoyolda yaklaşık 100 km hızla giden bir motosikletçi virajı geniş alınca karşıdan gelen bir itfaiye aracıyla kafa kafaya çarpıştı. Motosikletçinin mucize eseri sağ kurtulduğu kaza kask kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

İzleyenleri dehşete düşüren görüntülerin kahramanı olan Jesse Lopez adlı motosikletçi bu kazadan sadece kol ve bacaklarında birkaç kırıkla hastanede gözlerini açınca son gördüğü şeyin kırmızı bir kamyon olduğunu ancak başka bir şey hatırlamadığını söyledi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ…

Kask kamerasında yolda giden motosiklet

Karşıdan çıkan kamyon

Motosikletle kamyonun kafadan çarpışması

Kaza sonrası yerde yatan kazazede

(İH)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.