Kayıp AirAsia uçağını arama çalışmaları yeniden başladı

Malezya uçaklarının yıl boyunca yaşadığı faciaya bir yenisi daha eklendi. 162 yolcusu ve mürettabatıyla birlikte kaybolan AirAsia uçağından 24 saattir haber yok.

29 Aralık 2014 Pazartesi 00:47
Kayıp AirAsia uçağını arama çalışmaları yeniden başladı






Kayıp AirAsia uçağını arama çalışmaları yeniden başladı

Uzak doğu dünya havacılık tarihinde yeni bir faciayla sarsıldı. Malezya uçaklarının yıl boyunca yaşadığı faciaya bir yenisi daha eklendi. 162 yolcusu ve mürettabatıyla birlikte kaybolan AirAsia uçağından 24 saattir haber yok. Radardan kaybolan Air Asia uçağının Endonezya ile aradaki saat farkı nedeniyle gece durdurulan arama çalışmalarına tekrardan başlanıldı.


Singapur uçuşu için Surabaya’dan kalkışından sonra radardan kaybolan AirAsia Havayolları'na ait, Airbus 320-200 tipi, PK-AXC sefer sayılı uçak 7 gemi ve 2 helikopterle tekrardan aranmaya başlandı.

Kalimantan ile Java Adası arasında bulunan Java Denizi üzerinde düştüğünün tahmin edildiği, arama çalışmalarının Singapur, Avustralya ve Malezya ile ortak yürütüldüğü bildirildi.
Son Güncelleme: 29.12.2014 00:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.