ABD Merkez Bankası faiz politikasında bir değişiklik yapmadı

İstanbul, 29 Nisan () - ABD Merkez Bankası, beklendiği gibi Nisan ayı toplantısında faiz politikasında bir değişiklik yapmadı ve faizleri sabit tuttu. ABD Merkez Bankası'nın açıklamasının ardından, gün içinde 1.1187 dolar düzeyine...

29 Nisan 2015 Çarşamba 21:14
ABD Merkez Bankası faiz politikasında bir değişiklik yapmadı






İstanbul, 29 Nisan () - ABD Merkez Bankası, beklendiği gibi Nisan ayı toplantısında faiz politikasında bir değişiklik yapmadı ve faizleri sabit tuttu.

ABD Merkez Bankası'nın açıklamasının ardından, gün içinde 1.1187 dolar düzeyine kadar yükseldikten sonra 1.1149 dolar düzeyine kadar çekilen euro, karar açıklandıktan sonra gerilemeye başladı.

Euro 1.1115 dolar düzeyine kadar çekilirken, açıklama öncesinde 2.65 liranın altında olan dolar yükselişe geçerek 2.66 lirayı da geçerek 2.6615 liraya kadar çıktı.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.