Allianz Yönetim Kurulu Üyeliğine Atama

Sigorta sektörünün lideri Allianz Türkiye’nin yönetim kurulu üyeliğine Yıldız Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Güler Aras getirildi.

02 Nisan 2015 Perşembe 23:52
Allianz Yönetim Kurulu Üyeliğine Atama






     Allianz Yönetim Kurulu Üyeliğine Atama

   Sigorta sektörünün lideri Allianz Türkiye’nin yönetim kurulu üyeliğine Yıldız Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Güler Aras getirildi. Prof. Dr. Güler Aras 30 Mart 2015 tarihinden itibaren Allianz Türkiye bünyesinde yer alan Allianz Sigorta A.Ş. ve Allianz Hayat ve Emeklilik A.Ş’nin yönetim kurulu üyesi olarak görev yapacak. Profesör Aras, kurucusu oldugu ‘Finans, Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Araştırma ve Uygulama Merkezi’nin direktörlüğünü yürütüyor.
Allianz Sigorta ve Allianz Hayat ve Emeklilik şirketlerinin yönetim kurulu üyeliğine atanan Prof. Dr. Güler Aras, Yıldız Teknik Üniversitesi’nde başladığı akademik kariyeri süresince uzun yıllar farklı yönetim kademelerinde yer aldı; İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı ile Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü görevlerinde bulundu. Uzun yıllar sürdürdügü Üniversite Senatosu ve Üniversite Yönetim Kurulu üyeliğinin yanı sıra, üniversitede çok sayıda araştırma merkezinin kurulmasina katkida bulundu ve yönetim kurulu üyeliğini üstlendi. İngiltere`de DeMontfort Üniversitesi Leicester Busines School’da ve Malezya’da Sains Malaysia Üniversitesi’nde, son olarak da 2014-2015 döneminde Washington’da, Georgetown Üniversitesi’nde McDonough Schooll of Business`de misafir profesör olarak görev aldı.
Son Güncelleme: 02.04.2015 23:55
Anahtar Kelimeler:
SigortaAllianz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.