Pegasus Plus'tan ayrıcalıklı uçuş deneyimi

Pegasus Hava Yolları, artısı bol uçuş programı Pegasus Plus ile misafirlerine kolay ve ayrıcalıklı uçuş deneyimi yaşatmaya devam ediyor

08 Eylül 2014 Pazartesi 19:18
Pegasus Plus'tan ayrıcalıklı uçuş deneyimi






 Biletlerini 8 -21 Eylül tarihleri arasında alan Pegasus Plus üyeleri, 1 Ekim 2014 - 28 Mart 2015 tarihleri arasında gerçekleştirecekleri tüm uçuşlarda 10 kat UçuşPuan kazanma fırsatı yakalıyor. Pegasus Plus üyelerine özel hazırlanan kampanya ile misafirler, gerçekleştirecekleri tüm uçuşlarda bilet tutarlarının %20’sine eş değer UçuşPuan kazanmış olacak ve avantajlı uçuşun tadını çıkaracak.

1 UçuşPuan’ın 1 TL olarak hesaplandığı Pegasus Plus programı, üyelerine gerçekleştirmiş oldukları uçuşlardan ve ek hizmet alımlarından toplam harcama tutarlarının %2’si değerinde UçuşPuan kazandırıyor. Program ile üyeler, biriktirmiş oldukları UçuşPuanlarını tüm bilet ve ek hizmet alımları sırasında ister indirim olarak, isterlerse de toplam tutarın tamamını ödeyerek bedava uçuş için kullanabiliyor.

Pegasus Plus üyesi olmak çok kolay

Pegasus Hava Yolları’nın uçuş programı Pegasus Plus’ın sunduğu fırsatlardan yararlanmak için hiçbir ücret ödemek gerekmiyor. Pegasus Plus’a üye olmak isteyen misafirler, www.flypgs.com üzerinden, mobil internet sitesi mobile.flypgs.com‘dan veya mobil uygulamalar üzerinden ya da 7737’ye ad, soyad ve TC Kimlik numaralarını göndererek kolayca üye olabiliyor. Pegasus Plus programına üye olmak için 18 yaşını doldurmuş olmak yeterli. 2-18 yaş arasındaki Pegasus misafirleri ise 18 yaşından büyük bir ana üyenin hesabı üzerinden bağlı üyelik oluşturarak programa dahil olabiliyor.

Son Güncelleme: 08.09.2014 19:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.