Fenerbahçe üç puanı üç golle aldı

   Fenerbahçe yakaladığı galibiyet serisine BB Erzurumspor deplasmanında da devam etti.Son derece zorlu saha koşullarında oynanan karşılaşmayı sarılacivertliler zorlanmadan kazandılar.

   Teknik Direktör Erol Bulut hava ve saha şartlarını dikkate alarak oyuna Ozan, Mert Hakan ve Sinan ile başladı.Oyunun başlarında BB Erzurumspor kornerlerle sarılacivertlilerin kalesinde sık sık göründüler.Sadık bugün yaptığı son hamlelerle defansta güven veren bir görüntü çizdi.Caner sol kanadı çok iyi kullandı.Gustavo yerinde müdahaleler le maça damgasını vurdu.Maçın 40. dakikasından itibaren Fenerbahçe maçın mutlak hakimi oldu.Üst üste yaptığı ataklarla gol aradı ve golü ilk yarının uzatma dakikasında Mert Hakan ile buldular.

   İkinci yarıya bu avantajla çıkan sarılacivertliler erken buldukları gollerle farkı açtılar.Pelkas çıkışını sürdürüyor.Hem atıyor, hem attırıyor.BB Erzurumspor karşılaşmada elinden geleni yaptı.Ancak karşılarında maça dirençli ve iyi futbol oynayan bir rakip buldular.İkinci yarı Fenerbahçe ile BB Erzurumspor kalecisi arasında geçti desek abartmış olmayız.Fenerbahçe son haftalarda çıkışta.Gerek kondisyon, gerek oyun anlayışı ve gerekse oyuncuların maça konsantrasyonları çok çok iyi.

   Öyle ki üçüncü golün sahibi Sinan oyundan alınıyor yerine Valencia giriyor, Sinan oyundan alınmasına hırs yapıyor.Fenerbahçe adına son derece güzel şeyler bunlar.Futbolcuların kendilerine olan güvenleri tam.Maç kazanma hırsları üst düzeyde.Bu da doğal olarak hem güzel oyunu, hem de galibiyeti getiriyor.

   Bu galibiyetle Fenerbahçe zirveyi Beşiktaş ile paylaştılar.Fenerbahçe’nin bundan sonra zor maçı Sivasspor deplasmanı dışında pek fazla kalmadı.Böyle devam ederlerse şampiyonluk yolunda önemli yol alacaklar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.