77 plakalı şehirde 77 metre uzun duvağı olan gelinlik yaptı

Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, () - PLAKA kodu 77 olan Yalova’da bir modaevi tarafından 77 metre uzunluğunda duvağı olan bir gelinlik tasarlandı. Yürüyen Köşk’te tanıtılan gelinliğe vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi. Zehra Moda...

01 Mayıs 2015 Cuma 18:41
77 plakalı şehirde 77 metre uzun duvağı olan gelinlik yaptı






Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, () - PLAKA kodu 77 olan Yalova’da bir modaevi tarafından 77 metre uzunluğunda duvağı olan bir gelinlik tasarlandı. Yürüyen Köşk’te tanıtılan gelinliğe vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi.
Zehra Moda Evi sahibi olan modacı Zehra Kutluay Çok tarafından 77 metre uzunluğunda duvağı olan bir gelinlik tasarlandı. Atatürk’ün büyük bir çevrecilik örneği sergilediği Yürüyen Köşk’te gelinliğin tanıtımı yapıldı. Gelinliğin duvağını ise 8 kişi taşıdı.
Koleksiyonlarında Yalova için de yer ayırmak istediklerini söyleyen Çok, “Biz de modaevi olarak koleksiyonumuzu tamamladık. Koleksiyonumuzda Yalova için de bir yer ayırmak istedik. Bu modelimiz Fransız dantelinden, tüllerden ve tamamen el işçiliğinden oluşmakta. Ayrıca 77 metre uzunluğunda duvaktan oluşmakta. Bunu yapmaktaki amacımız bu yaz evlenecek gelin adaylarına farklı bir görsellik sunmaktı. Bu yıl evlenecek gelinler için farklılıklara açık olmalarını tavsiye ediyorum. Duvağı 8 kişi taşıyarak buraya getirdik. Bir ayımızı aldı ve tamamen el işçiliğiyle yapıldı. Emek gerektiren bir gelinlik modeli” dedi.
Modelin sergileneceğini söyleyen Çok, “Genç kızların her zaman uzun duvak hayalidir. Biz de bunu biraz abartarak Yalova’ya uyarlamak istedik. Yine bunu Yalova’nın simgesi olan Yürüyen Köşk’te sergilemek istedik. Modelimizi üç gün boyunca burada sergileyeceğiz. Genç kızlarımıza farklı bir görsellik olsun istiyoruz. Bu model gençlerimizin oldukça dikkatini çekti ve herkes fotoğraf çektirmek istedi” diye konuştu.
Gelinliği üzerinde taşıyan model ise, “Taşıması zor ama zevkli. İlginç bir gelinlik. Herkesin de ilgisi büyük. Benim de tercih edebileceğim bir modeller içerisinde” dedi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.