Ankara'da 'bayrak Ve Atatürk' Yürüyüşü

Fırat KESKİNKILIÇ / ANKARA () - ANKARA'da, Türkiye Gençlik Birliği'ne (TGB) üye yaklaşık bin kişi, Atatürk büst ve heykelleri ile Türk Bayraklarının yakılmasını protesto etmek için 'Bayrak ve Atatürk' yürüyüşü düzenledi. TGB...

11 Ekim 2014 Cumartesi 15:25
Ankara'da 'bayrak Ve Atatürk' Yürüyüşü






Fırat KESKİNKILIÇ / ANKARA () - ANKARA'da, Türkiye Gençlik Birliği'ne (TGB) üye yaklaşık bin kişi, Atatürk büst ve heykelleri ile Türk Bayraklarının yakılmasını protesto etmek için 'Bayrak ve Atatürk' yürüyüşü düzenledi.

TGB üyeleri Cemal Gürsel Caddesi üzerindeki Kurtuluş Metrosu önünde toplandı. Ellerinde Türk Bayrağı ve Atatürk posterleri olan grup, yürüyerek Kızılay'a gitmek istedi. Ancak polis ekipleri, provokasyon olabileceği gerekçesiyle grubun yürüyüşüne izin vermedi. Polis ve TGB üyeleri ise slogan atmadan yürüyüş yapma konusunda anlaşınca çevik kuvvet grubun önünden ayrıldı.

Ellerindeki Türk bayraklarını sallayan grup, yaklaşık 3 kilometre yürüyerek Kızılay'daki Sakarya Caddesine geldi. Caddeye giren grup, 'Türk,Kürt kardeştir Amerika kalleştir', Mustafa Kemal'in Askerleriyiz' sloganları attı. Grup, yapılan basın açıklamasının ardından olaysız şekilde dağıldı.

FOTOĞRAFLI 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.