Avukatlar ile polis arasında "gözaltı" tartışması

  Hasan YILDIRIM - Özgür EREN/İSTANBUL, () Beşiktaş'ta yapılan müdahale sonrası gözaltına alınanlar Başbakanlık Ofisinin yanında hazır bekletilen polis otobüslerine bindirildi. İki otobüse bindirilen gözaltındaki kişiler,...

01 Mayıs 2015 Cuma 17:10
Avukatlar ile polis arasında






 

Hasan YILDIRIM - Özgür EREN/İSTANBUL, () Beşiktaş'ta yapılan müdahale sonrası gözaltına alınanlar Başbakanlık Ofisinin yanında hazır bekletilen polis otobüslerine bindirildi. İki otobüse bindirilen gözaltındaki kişiler, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine muayene götürüleceği sırada bir grup avukat, araçların gidişini engelledi. Gözaltına alınanların isimlerini öğrenmek isteyen avukatlar ile polis arasında uzun süre tartışma yaşandı. Tartışmanın uzaması üzerine polis müdürleri, avukatların uzaklaştırılmasını ve araçların gitmesi emrini verdi. Avukatlar polis tarafından itilerek araçların önü açıldı. 
 

 

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.