Ayvacık'ta Sahil Güvenlik 245 kaçak yakaladı

Serkan İLİK/BOZCAADA (Çanakkale), () - ÇANAKKALE'nin Ayvacık İlçesi sahilinden Yunanistan'ın Midilli Adası'na geçmek için lastik botlarla yola çıkan 245 kaçak, Sahil Güvenlik ekiplerince yakaladı. Bu gece yarısı Ayvacık sahillerinden...

15 Ağustos 2015 Cumartesi 13:43
Ayvacık'ta Sahil Güvenlik 245 kaçak yakaladı






Serkan İLİK/BOZCAADA (Çanakkale), () - ÇANAKKALE'nin Ayvacık İlçesi sahilinden Yunanistan'ın Midilli Adası'na geçmek için lastik botlarla yola çıkan 245 kaçak, Sahil Güvenlik ekiplerince yakaladı.
Bu gece yarısı Ayvacık sahillerinden dört ayrı lastik bota binen kaçaklar, Yunanistan'ın Midilli Adası'na doğru yola çıktı. İhbar üzerine bölgeye hareket eden Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri; saat 02.00'de, Bozcaada'nın güneyi, kıyıdan 5 mil açıkta su alan ve yarı batık haldeki botları buldu. Sahil Güvenlik 16 ve Sahil Güvenlik 28 Botları ile SAGET 31 Botu, kaçakları kurtarıp Gülpınar Limanı'na getirdi. Kaçaklar önce jandarmaya ardından Ayvacık'taki Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edildi.
DENİZDE CESET BULUNDU
Öte yandan Sahil Güvenlik 8 Bot Komutanlığı ekipleri, Ayvacık İlçesi Sivrici Koyu mevkiinde denizde 25-30 yaşlarında bir erkek cesedi buldu. Bir kaçağa ait olabileceği sanılan ceset, Ayvacık Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Ölen kişinin kimliğinin tespit edilmeye çalışıldığı kaydedildi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.