Benzini biten araçta ağlayan çocuk yüzünden saldırıya uğradılar

Öfke ve nefret giderek yayılıyor. Yakıtı bittiği için yolda kalan bir araçta, ağlayan çocuğa öfkelenen magandalar hem annesine hem de babasına saldırdı. Hıncını alamayan magandalar aracı da ateşe vererek kaçtı.

09 Temmuz 2017 Pazar 23:54
Benzini biten araçta ağlayan çocuk yüzünden saldırıya uğradılar






Benzini biten araçta ağlayan çocuk yüzünden saldırıya uğradılar

Kadıköy Caferağa'da otomobil içinde ağlayan çocuğun sesinden rahatsız olan magandalar, kadın ve eşine saldırdı. Hıncını alamayan aynı kişiler daha sonra aracı ateşe verdi. Yakıtı bittiği için yol ortasında çaresizce bekleyen aileye saldıran magandalar kaçtı. 

Kadıköy'de , Caferağa Mahallesi Hacı Ahmet Bey Sokak'ta, Zeliha M'nin kullandığı aracın yakıtı bitti. Vatandaşlar aracı ittiği sırada, ağlayan oğluna kızdığı gerekçesiyle, sokaktaki 2 kişi Zeliha M'ye tepki gösterdi.

Çıkan tartışmanın ardından 2 şahıs, kadını darbetti. Olayı görerek müdahalede bulunan kadının eşi İrfan M. de bu kişilerce darbedildi.

Uzaklaştıktan sonra yeniden sokağa gelen 2 kişi, park halindeki aracı benzin dökerek ateşe verdi. Araçtaki yangın, vatandaşların ve itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü. Yangın sonucu araçta hasar oluştu.

Polis ekipleri, olay yerindeki güvenlik kamera görüntülerini inceledi. Kaçan şüphelilerin yakalanmasına çalışılıyor.

İrfan M, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şüphelilerin, oğluna kızdığı için eşini azarlayıp darbettiklerini söyledi.

Sonra da kendisini darbeden şahısların, vatandaşların tepkisi üzerine kaçtığını belirten İrfan M, "Aynı sokakta bulunan bir evde sakinleşmeye çalışırken, sesler geldi ve dışarı çıkınca otomobilin yandığını gördük. Komşular otomobile benzin döküp iki kişinin olay yerinden kaçtığını ve şahısların bizi darbeden şahıslar olduğunu söyledi. Polis ekipleri gelip inceleme yaptılar, umarım kısa sürede bu kişiler yakalanır." dedi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.