Cumhurbaşkanı Erdoğan " Hakim 'İdamın isteniyor' deyince şaşırdım"

Özgür ALTUNCU -Yaşar KAÇMAZ/İSTANBUL,() Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ayrımcılığa Karşı Kadın Hakları Derneği ( AK-DER ) tarafından Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen "28 Şubatlar Bin Yıl Sürmez" toplantısında adını...

28 Şubat 2015 Cumartesi 16:44
Cumhurbaşkanı Erdoğan






Özgür ALTUNCU -Yaşar KAÇMAZ/İSTANBUL,() Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ayrımcılığa Karşı Kadın Hakları Derneği ( AK-DER ) tarafından Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen "28 Şubatlar Bin Yıl Sürmez" toplantısında adını vermeden Nuh Mete Yüksel'in kendisi için hazırladığı iddianameden söz etti. 28 Şubat darbesini yapanların şahsını da hedef aldıklarını söyleyen Erdoğan, "Çok iyi tanıdığınız bir savcı davayı açtığında ben şok oldum" diyerek yaşadığı anları ilk kez anlattı.
Erdoğan, "Ne yaptığımı da şaşırdım. Hemen anında 3 saat ifade. 3 saat ifadeden sonra nöbetçi hakimin karşısına çıktım. Fakat hakim beyde biraz yüzünde tebessüm vardı. O biraz beni rahatlattı. 'İdamın isteniyor' deyince orada şaşırdım. İçerde verdiğim ifadelerle istenen şeyin uygun olmadığını gördüm. Arkadan takipsizlik kararı geldi. Tezgahı iyi kuramamış, tezgah orada bozuluverdi. Niye? Kaderin üstünde bir kader vardır" diye konuştu.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.