Dinleme operasyonunda Bolu'dan üç polis ifadeye çağırıldı

BOLU Emniyet Müdürlüğü'nde görevli iki komiser yardımcısı ve bir polis memuru Sivas'ta düzenlenen yasa dışı dinleme operasyonu kapsamında ifadeye çağırıldı. Sivas merkezli olarak 18 ilde 'paralel yapı' operasyonu kapsamında yasa...

13 Mart 2015 Cuma 17:54
Dinleme operasyonunda Bolu'dan üç polis ifadeye çağırıldı






BOLU Emniyet Müdürlüğü'nde görevli iki komiser yardımcısı ve bir polis memuru Sivas'ta düzenlenen yasa dışı dinleme operasyonu kapsamında ifadeye çağırıldı.
Sivas merkezli olarak 18 ilde 'paralel yapı' operasyonu kapsamında yasa dışı dinleme faaliyetlerinde bulundukları iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında Bolu Emniyet Müdürlüğü'nden üç kişi de ifadeye çağırıldı. Aralarında Bolu Emniyet Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz ay düzenlenen yasa dışı dinleme operasyonu kapsamında gözaltına alınan Bölge Trafik Şube Müdürlüğü'nde görevli komiser yardımcısı L.Ş. ile Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğü'nde görevli komiser yardımcısı İ.A. ve polis memuru T.D. yarın Sivas Emniyet Müdürlüğü'nde ifade verecek. Bolu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından üç polise soruşturmayla ilgili tebligat yapıldığı ve gözaltına alınmadıkları öğrenildi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.