Kargo aracında kaçak sigara ve cep telefonu ele geçirildi

ÇANKIRI İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bir kargo aracında yaptıkları aramada kaçak sigara, cep telefonu ve batarya ele geçirdi, sürücü gözaltına alındı.  Jandarma timleri, Çerkeş İlçesi yakınlarından geçen D-100 karayolu...

13 Mart 2015 Cuma 17:55
Kargo aracında kaçak sigara ve cep telefonu ele geçirildi






ÇANKIRI İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bir kargo aracında yaptıkları aramada kaçak sigara, cep telefonu ve batarya ele geçirdi, sürücü gözaltına alındı. 
Jandarma timleri, Çerkeş İlçesi yakınlarından geçen D-100 karayolu üzerinde uygulama yaptı. Kontroller sırasındabir kargo şirketine ait araçta yapılan aramada değişik markalarda 6 bin 670 paket kaçak sigara, 300 adet kaçak cep telefonu, 560 adet bataryası ve kapağı olmayan cep telefonu ile 278 adet cep telefonu bataryası ele geçirildi. Araç sürücüsü sorgulanmak üzere gözaltına alındı. 

FOTOĞRAFLI



 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.