Elektrik kesintisi, hastaneleri de etkiledi

Mustafa ÖZDABAK/İSTANBUL,() YURT genelinde yaşanan elektrik kesintisinden İstanbul'da hastaneler de etkilendi. Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde jeneratörler devreye girmesine rağmen Radyoloji Kliniği’nde hastalara uzun...

31 Mart 2015 Salı 13:32
Elektrik kesintisi, hastaneleri de etkiledi






Mustafa ÖZDABAK/İSTANBUL,() YURT genelinde yaşanan elektrik kesintisinden İstanbul'da hastaneler de etkilendi. Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde jeneratörler devreye girmesine rağmen Radyoloji Kliniği’nde hastalara uzun süre hizmet verilemedi.

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gelen hastalar elektrik kesintisi nedeniyle Radyoloji ünitesinin çalışmadığını ve beklemelerinin istendiğini belirttiler.  Sıra numarası alan birçok hasta elektriğin gelmesini bekledi.
Tomografi çekimi için hastaneye gelen Engin Mert, “Oğlum okulda oynarken düşmüş. Tomografi çekimi için hastaneye geldik. Ama elektrik kesintisi nedeniyle tomografi çekilemiyor. Bize 1-2 saat sonra gelin dediler. Eve gidin çocuğun başına buz koyun bulantı olursa tekrar bakarız dediler. Jeneratörler çalışıyor ama tomografiyi çalıştıramıyormuş” dedi.
(FOTOĞRAF)

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.