Emniyet amirliğine ağır silahlarla baskın; Yüksekova'da durum gergin

Teröristler Yüksekova şehir merkezinde bulunan ilçe Emniyet Müdürlüğü binasına ağır silahlarla saldırdı. Akşam hava kararınca başlayan çatışma uzun süre aralıklarla devam etti.

29 Eylül 2015 Salı 00:00
Emniyet amirliğine ağır silahlarla baskın; Yüksekova'da durum gergin






Yüksekova'da son durum: Emniyet Müdürlüğü binasına ağır silahlarla saldırı

Teröristler akşam saatlerinde Hakkari Yüksekova Emniyet Müdürlüğü binasına ağır silahlarla salrdırı düzenledi. Şehir Merkezindeki çatışma yarım saate yakın sürdü. Çatışmada ölen ya da yaralanan olup olmadığı henüz bilinmiyor..


Son dakika Yüksekova, Yüksekova'da son durum, Yüksekova polise saldırı

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde bir grup PKK'lı terörist Emniyet Müdürlüğü binasına uzun namlulu silahlarla saldırıda bulundu.

Saldırıya nöbette bulunan polisler anında karşılık verdi. Bugün saat 21.30 sıralarında Yüksekova ilçe merkezindeki Milli Egemenlik Caddesi üzeinde bulunan İlçe Emniyet Müdürlüğü binasına bir grup PKK'lı tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açıldı.

Açılan ateşe, polisler anında karşılık verirken, İpek Yolu Caddesi üzerinde bulunan 3. Piyade Tümen Komutanlığı çevresinde de silah sesleri duyuldu.

İlçedeki silah sesleri yaklaşık 20 dakika sürdü. Silah seslerinin ardından ilçede helikopter hareketliliği yaşandı. Yaşanan çatışmalarda ölen ve yaralananın olup olmadığı ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

Son Güncelleme: 29.09.2015 00:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.