EVİ YANAN AİLEYE BELEDİYEDEN YARDIM ELİ

GAZİANTEP Büyükşehir Belediyesi, İslahiye İlçesi’nde evlerinde çıkan yangında eşyaları kullanılamaz hale gelen Geliyor ailesine yardım eli uzattı. Boğaziçi Mahallesi'nde yaşayan inşaat işçisi Abdullah Geliyor'un evinde 3 gün...

27 Aralık 2014 Cumartesi 21:22
EVİ YANAN AİLEYE BELEDİYEDEN YARDIM ELİ






GAZİANTEP Büyükşehir Belediyesi, İslahiye İlçesi’nde evlerinde çıkan yangında eşyaları kullanılamaz hale gelen Geliyor ailesine yardım eli uzattı.

Boğaziçi Mahallesi'nde yaşayan inşaat işçisi Abdullah Geliyor'un evinde 3 gün önce çıkan yangında eşyalar kullanılamaz hale geldi, çocuklarının ise okul kıyafetleri ile kitap ve defterleri yandı. Evi ve eşyaları yandığı için yakınlarına sığınan 5 çocuklu Geliyor ailesine Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Yardım Gönüllüleri Derneği, yardım eli uzattı. Dernek görevlileri, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in talimatıyla aileyi ziyaret edip hasar tespit çalışması yaptı. Aileye gıda yardımı yapan derneğin, çocukların kıyafet ve okul ihtiyaçlarının da karşılanacağı bildirildi.

Dernek Sorumlusu Serpil Aslantaş, "Pazartesi günü aileyi Gaziantep’de ağırlayarak çocuklarımıza okul kıyafeti, kırtasiye ile aileye kıyafet ihtiyaçlarını karşılayacağız" dedi.

Anne Zeynep Geliyor ise Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'e yardımlarından dolayı teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.