CHELSEA'NİN ESKİ HOCASI AVRAM GRANT'TA PASSOLİGİNİ ALDI

Uğur DEMIRKIRDI, İstanbul- (fotoğraflı) Türk futbol camiasının yakından tanıdığı teknik adam Avram Grant, İtanbul Başakşehir - K. Erciyesspor maçını izlemek için Passolig Kartı'nı aldı. Fenerbahçe'nin 2007/08 sezonunda Şampiyonlar...

27 Aralık 2014 Cumartesi 21:27
CHELSEA'NİN ESKİ HOCASI AVRAM GRANT'TA PASSOLİGİNİ ALDI






Uğur DEMIRKIRDI, İstanbul- (fotoğraflı)

Türk futbol camiasının yakından tanıdığı teknik adam Avram Grant, İtanbul Başakşehir - K. Erciyesspor maçını izlemek için Passolig Kartı'nı aldı.

Fenerbahçe'nin 2007/08 sezonunda Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde karşılaştığı Chelsea'nin teknik direktörü iken tanımıştık Avram Grant'ı...

Ardından West Ham, Partizan gibi takımları çalıştırdıktan sonra soluğu Gana Milli Takımı'nda almıştı 59 yaşındaki futbol adamı. Aynı Grant bugün futbolcu izlemek için Türkiye'ye geldi. İsrailli teknik direktör, bu sezon Avrupa'nın en az gol yiyen ve en başarılı takımlarından Abdullah Avcı yönetimindeki Başakşehir'e misafir oldu. Başakşehir Passolig Kart alan ve K. Erciyesspor maçını izleyen Grant'ın futbolcu izlemek için geldiği ortaya çıktı.

Bilindiği üzere yabancı uyruklu futbolseverler de pasaport num

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.