Fadıl Akgündüz hakkında suç duyurusu

Ümit TÜRK /İSTANBUL, () İŞ adamı Fadıl Akgündüz tarafından dolandırıldıklarını iddia eden Caprice Yatırımcılar Derneği (CYD) üyeleri, Akkündüz ve şirket yönetiminde bulunan bazı yakınları hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na...

13 Şubat 2015 Cuma 17:12
Fadıl Akgündüz hakkında suç duyurusu






Ümit TÜRK /İSTANBUL, () İŞ adamı Fadıl Akgündüz tarafından dolandırıldıklarını iddia eden Caprice Yatırımcılar Derneği (CYD) üyeleri, Akkündüz ve şirket yönetiminde bulunan bazı yakınları hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.
Suç duyurusunun ardından Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı önünde bir basın açıklaması yapan Doğan Bakırcı, "Yaklaşık 12 bin kişinin mağdur olduğu bir dönemdeyiz. Aileleri çok zor durumdalar. Bununla ilgili bir dernek kurduk. Bu arkadaşlarımızın sesini kamuoyuna duyurmak için adaletin tecelli ettiği makama geldik. 185 tane vekaletle birlikte savcılığa suç duyurusunda bulunduk. Binlerce vekalet daha bu dosyaya ekleyerek takipçisi olacağız" dedi.

"MAĞDURLAR ARASINDA KAHRINDAN ÖLEN İNSANLAR VAR"
Bakırcı, bu projeleri biran önce bitirmesini beklediklerini, mağdurlar arasında boşanan, kahrından ölen insanların olduğunu ileri sürdü.

"BU İŞİ BIRAKIP KAÇTIĞINI DÜŞÜNÜYORUZ"
Akgündüz'le birçok kere temasa geçmeye çalıştıklarını ancak hiçbir şekilde telefonlarına cevap vermediğini dile getiren Doğan Bakırcı, "Biz bu konuda artık kendisinin tamamen bu işi bırakıp kaçtığını düşünüyoruz. Çünkü bugüne kadar en azından 'şu günde şu tarihte yapacağım, bitireceğim' açıklaması yapması gerekiyordu" diye konuştu. Yapılan işin 'dolandırıcılık hikayesi' olduğunu söyleyen Bakırcı, "Ne kadar mağduriyet yaşandı?" sorusuna, "En küçük devremülk bile 60 bin liradan başlıyor. 24 bin tane aile var. Yüzbinlerce insana tekabül ediyor. Tamamı bizim çatımızın altında birleştiler. Yeni mağdurların oluşmaması için bu derneği sürdürüyoruz. İnsanlarımızı da uyanık olmaya davet ediyoruz. Çünkü biz buna kandık" şeklinde konuştu.
(FOTOĞRAF)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.