Gaziantep Valisi Yerlikaya’dan İslahiye'ye ziyaret

Kadir ÇELİK/ İSLAHİYE (Gaziantep), () - İÇİŞLER Bakanlığı kararnamesi ile kısa süre önce Gaziantep Valiliği görevine atanan Vali Ali Yerlikaya, İslahiye ilçesini ziyaret etti. İslahiye'de ilk olarak Kaymakamlığı ziyaret eden Vali Yerlikaya'yı...

13 Mart 2015 Cuma 16:59
Gaziantep Valisi Yerlikaya’dan İslahiye'ye ziyaret






Kadir ÇELİK/ İSLAHİYE (Gaziantep), () - İÇİŞLER Bakanlığı kararnamesi ile kısa süre önce Gaziantep Valiliği görevine atanan Vali Ali Yerlikaya, İslahiye ilçesini ziyaret etti.
İslahiye'de ilk olarak Kaymakamlığı ziyaret eden Vali Yerlikaya'yı Kaymakam Ünal Çakıcı, Belediye Başkanı Kemal Vural, İlçe Emniyet Müdürü Enver Soylu, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ömüral Beşikçi, daire amirleri karşıladı. İlçe protokol üyeleri ve daire amirleriyle tanışan Vali Yerlikaya, Kaymakam Ünal Çakıcı’dan ilçeye ilişkin bilgiler aldı, ardından yürüyerek İslahiye Belediyesi'ne geçti ve çalışmaları dinledi.
Vali Yerlikaya, ziyaretlerinin ardından ilçe merkezinde yürüyerek vatandaş ve esnafın yanı sıra karşılaştığı Suriyeli sığınmacılarla sohbet etti. Çay ocağında vatandaşlarla birlikte çay içen Vali Yerlikaya, daha sonra ilçede bulunan 2 çadır kente giderek Suriyeli sığınmacılar ve kampların son durumuna ilişkin incelemelerde bulundu

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.