Gaziantep'te sanatçılardan ‘canlı heykel’ performansı

GAZİANTEP’te Gökkuşağı Kültür ve Sanat Evi ile Gaziantep Ticaret Odası İşbirliği ile 'sokakta sanat' adlı etkinlikle 15 sanatçı, 'canlı heykel' performansı sergiledi. Gökkuşağı Kültür ve Sanat Evi ile Ticaret Odası işbirliğinde...

20 Eylül 2015 Pazar 14:38
Gaziantep'te sanatçılardan ‘canlı heykel’ performansı






GAZİANTEP’te Gökkuşağı Kültür ve Sanat Evi ile Gaziantep Ticaret Odası İşbirliği ile 'sokakta sanat' adlı etkinlikle 15 sanatçı, 'canlı heykel' performansı sergiledi.
Gökkuşağı Kültür ve Sanat Evi ile Ticaret Odası işbirliğinde Gaziantep’te sanatın yaygınlaşması için kent meydanlarında etkinlikler yapma kararı aldı. Bu kapsamda Nişantaşı Sokak’ta yapılan etkinlikte canlı heykel performansı düzenlendi. Yunan Mitolojisinden Posedion, Ares, Hades, Zeus, Hera ve Cengiz Han'ın da aralarında bulunduğu temalarla sokakta sanat etkinliğini yaygınlaştıracaklarını belirten Gökkuşağı Kültür ve Sanat Evi üyesi Yuşa Sülük halkın ilgisinin artıracaklarını belirterek, "Amacımız sanatı sokağa dökmek. Şu anda 15 tane canlı heykel bulunuyor. Halkın ilgisi çok iyi ancak bunun devamını istiyoruz. Sanata ilginin artması çok önemli" diye konuştu.
Bu arada etkinliği izleyen bazı vatandaşlar canlı heykellerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.