İntihar girişimini çay soda içerek izlediler

Adana'da canına kıymak isteyen bir vatandaşın nehir kenarında bir masada çay ve soda içerek, hatta kendi aralarında gülerek izleyenlerin görüntüsü duyarsızlığın geldiği boyutu gözler önüne serdi.

06 Ağustos 2017 Pazar 11:34
İntihar girişimini çay soda içerek izlediler






İntihar girişimini çay soda içerek izlediler

Toplumsal duyarsızlığın geldiği boyut ürkütücü düzeyde. Canına kıymaya hazırlanan bir  vatandaşın ölümünü çay ve soda içerek, hatta zaman zaman kendi aralarında gülerek izleyen duyarsız kişilerin görüntüsü tepkilere neden oldu.



Adana'da eşi tarafından terk edilince otoban köprüsüne çıkıp intihar etmek isteyen 34 yaşındaki Mehmet Y.'yi kafeteryada oturanlar çay içerek izledi.
Olay, merkez Seyhan İlçesi'ndeki Dilberler Sekisi Mevkii'ndeki otoban köprüsünde meydana geldi.  Mehmet Y., eşi M.A.Y. tarafından terk edildi. Tüm çabalarına rağmen eşiyle barışamayan Mehmet Y. aldığı alkolün etkisiyle otoban köprüsüne çıktı. Elindeki jileyle kendine zarar veren bu kişiyi görenler polise haber verdi. Gelen polisler Mehmet Y.'yi uzun süre ikna etmeye çalıştı.



FİLM İZLER GİBİ İZLEDİLER


Bu esnada Seyhan Nehri kıyısında bulunan bir kafeteryada oturanlar çay içerek intihar girişiminde bulunan Mehmet Yılmaz'yi izledi. Gülerek olayı izleyenlerden bazıları içtikleri çayları içki kadehleri gibi havaya kaldırdı. Vücudu kanlar içinde kalan adam, bir süre sonra ikna edilerek demir korkuluklarından indirildi. Mehmet Y.,  ambulansla Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.