Kazayla kendini vuran öğrenci hayatını kaybetti

Niğde'de 22 yaşındaki üniversite öğrencisi Ufuk Dündarlıoğlu, oynadığı tabancanın kazara ateş olması sonucu başından vurularak hayatını kaybetti.

01 Ocak 2016 Cuma 13:51
Kazayla kendini vuran öğrenci hayatını kaybetti






Kazayla kendini vuran öğrenci hayatını kaybetti



Niğde Üniversitesi'nde eğitim gören Ufuk Dündarlıoğlu, dün saat 21.00 sıralarında Ahipaşa Mahallesi'ndeki bekar evinde adı açıklanmayan bir arkadaşıyla yılbaşını kutlamak için bir araya geldi. İddiaya göre Dündarlıoğlu, evde otururken belinden çıkardığı ruhsatsız tabancayla oynamaya başladı. O sırada tabanca kazara ateş aldı ve Dündarlıoğlu başına isabet eden kurşunla ağır yaralandı.
Arkadaşının ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulansla Niğde Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınan Ufuk Dündarlıoğlu, sabaha karşı hayatını kaybetti. Gencin arkadaşı polis tarafından ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.
Son Güncelleme: 01.01.2016 13:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.