Kırlangıç yuvasını bozmamak için dekorasyonu tamamlamadan işyerini açtı

Muhammet KAÇAR / RİZE, () – RİZE’de pastane açan İsmail Bostan, kırlangıçların yuvasını bozmamak için dış dekorasyonu tamamlamadan hizmet vermeye başladı. Bostan, "Yavrular büyüyüp buradan ayrıldıktan sonra dekorasyonu...

29 Haziran 2015 Pazartesi 14:52
Kırlangıç yuvasını bozmamak için dekorasyonu tamamlamadan işyerini açtı






Muhammet KAÇAR / RİZE, () – RİZE’de pastane açan İsmail Bostan, kırlangıçların yuvasını bozmamak için dış dekorasyonu tamamlamadan hizmet vermeye başladı. Bostan, "Yavrular büyüyüp buradan ayrıldıktan sonra dekorasyonu tamamlarız" dedi. 
Menderes Bulvarı üzerinde bir dükkan kiralayan İsmail Bostan, pastane yapmak için çalışma başlattı. Çalışma sırasında yapının ön cephesindeki bir tabelanın altında kırlangıç yuvası gören Bostan, iki yavruya zarar gelmemesi için dekorasyon çalışması sırasında o bölüme dokunmadı. Yuvanın olduğu bölümde dekorasyon yapılmadan pastane hizmete açıldı.
Kuşların misafirleri olduğunu belirten İsmail Bostan şöyle dedi:
"O bölgenin dekorasyonunu yarım bıraktık. Kırlangıç yavruları büyüyüp buradan ayrıldıktan sonra dekorasyonu tamamlarız. Yarım dekorasyon haliyle bazı kişilerin aklında soru yaratıyor ama o yuvayı bozamazdık" diye konuştu. 

FOTOĞRAFLI 














 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.