KIŞIN ÖTEKİ YÜZÜ

BİR süreden bu yana mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığının ardından yağan kar, yeşeren, çiçek açan doğa ile bütünleşince ortaya farklı görüntüler çıktı. Yozgat'a mevsimin ilk karı Kasım ayının ilk haftasında...

22 Aralık 2014 Pazartesi 12:48
KIŞIN ÖTEKİ YÜZÜ






BİR süreden bu yana mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığının ardından yağan kar, yeşeren, çiçek açan doğa ile bütünleşince ortaya farklı görüntüler çıktı.
Yozgat'a mevsimin ilk karı Kasım ayının ilk haftasında düştü, ardından ise hava sıcaklıkları bahardan kalma günleri aratmadı. Yağışlarla nemlenen toprak, sıcaklıkla birlikte uyandı, çayır, çimen ve ekinler yeşermeye, bazı bitkiler ise tomurcuk verip, çiçek açtı. Dün gece başlayan kar yağışı ise yeşeren ve çiçek açan bitkilerin üzerine düşüp, bütünleşti. Ortaya ise kartpostallık renkli görüntüler çıktı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.