Kuşadası'nda plajlar hareketlendi

Latif SANSÜR / KUŞADASI(Aydın), () - AYDIN'nın turistik ilçesi Kuşadası'nda, havaların ısınmasıyla birlikte plajlar dolmaya başladı. Yerli ve yabancı turistler, güneşin ve denizin keyfini çıkardı. Hava sıcaklığının mevsim normallerinin...

20 Nisan 2015 Pazartesi 09:41
Kuşadası'nda plajlar hareketlendi






Latif SANSÜR / KUŞADASI(Aydın), () - AYDIN'nın turistik ilçesi Kuşadası'nda, havaların ısınmasıyla birlikte plajlar dolmaya başladı. Yerli ve yabancı turistler, güneşin ve denizin keyfini çıkardı.
Hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği, termometrelerin 26 dereceyi gösterdiği Kuşadası'nda, serin suların tadını çıkarmak isteyenler denize koştu. Yaz aylarında her gün binlerce kişinin denize girdiği dünyaca ünlü Kadınlar Denizi Plajı'ndaki yoğunluk dikkati çekti.
Kış aylarını genellikle evlerin içerisinde geçiren çocukların denizle buluşmaktan büyük keyif aldığı gözlendi. Çevre il ve ilçelerden Kuşadası'na gezmeye gelenler, sahil şeridini doldurdu. Sahil bandında araç kuyrukları oluştu. Çocuk oyun parkları, kafeler, sahildeki banklar doldu.

FOTOĞRAFLI
 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.