Nusaybin'i karıştıran cenaze

KOBANİ'de IŞİD ile çıkan çatışmada ölen YPG'li 'Zeki Bagok' kod adlı Mehmet Zeki Soyal'ın bugün Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde defnedilmesinin ardından olaylar çıktı.

06 Aralık 2014 Cumartesi 19:11
Nusaybin'i karıştıran cenaze






Nusaybin'i karıştıran cenaze
KOBANİ'de IŞİD ile çıkan çatışmada ölen YPG'li 'Zeki Bagok' kod adlı Mehmet Zeki Soyal'ın bugün  Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde defnedilmesinin ardından olaylar çıktı. Polise, ses bombası ve molotof atan göstericilere, gaz bombası ve tazyikli su ile müdahale edildi.
Kobani'den Nusaybin'e getirilen Mehmet Zeki Soyal'ın cenazesi, Kışla Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından kalabalık gruplar eşliğinde omuzlarda taşınıp Hacılar Mezarlığı'nda defnedildi. Cenazenin toprağa verilmesinin ardından Kışla Mahallesi Işık Önder ve Cumhuriyet Caddesi üzerinde toplanan gruplar, güvenlik önlemi alan polislere ses bombası, molotof ve taş attı.
Polisler, göstericileri dağıtmak için gaz bombası ve tazyikli suyla müdahale etti, göstericiler ara sokaklara kaçtı. Olaylar sırasında beline gaz bombasının fişeği isabet eden bir kişi yaralanınca, çevredekiler tarafından hastaneye götürüldü.

 

 


Son Güncelleme: 06.12.2014 19:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.