Okul servisi öğrencilere vurdu kaçtı

Edirne'de bir okul servisi kız öğrencilere vurdu kaçtı. Plakası alınamayan okul servisi sürücüsünün çarptığı kız öğrenciler hastaneye kaldırıldı.

11 Kasım 2016 Cuma 10:34
Okul servisi öğrencilere vurdu kaçtı






Son Dakika Edirne, Okul servisi öğrencilere vurdu kaçtı

Edirne'de okula gitmek için yolun karşısına geçmek isteyen 3 öğrenciye, öğrenci servis minibüsü çarptı. Kazanın ardından minibüs kaçarken, hafif yaralanan 3 lise öğrencisi ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kaza, Talatpaşa Caddesi'nde Bulgaristan'ın Edirne Başkonsolosluğu önünde meydana geldi.

Lise öğrencileri Şerife Babayiğit, Pelin Yıldız ile Birce Önal yolun karşısına geçmek istediği sırada, plakası ve sürücüsü tespit edilemeyen öğrenci servis minibüsü çarparak kaçtı.

İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, hafif yaralanan öğrencileri ambulansla hastaneye kaldırdı. Kazanın ardından kaçan minibüs sürücüsünün yakalanması için polis ekiplerince soruşturma başlatıldı.

 
Anahtar Kelimeler:
Son Dakika Edirne
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.