Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Cumalıkızık Köyü'nü gezdi

Işıl ARSLAN-Faruk KAHRAMAN/ BURSA, ()-BURSA'nın merkez Yıldırım İlçesi'ne bağlı 700 yıllık tarihi Cumalıkızık Köyü'nü ziyaret eden Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, esnaf ve çevredekilerle sohbet etti. Cumalıkızık Köyü'ne...

31 Ağustos 2015 Pazartesi 15:22
Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Cumalıkızık Köyü'nü gezdi






Işıl ARSLAN-Faruk KAHRAMAN/ BURSA, ()-BURSA'nın merkez Yıldırım İlçesi'ne bağlı 700 yıllık tarihi Cumalıkızık Köyü'nü ziyaret eden Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, esnaf ve çevredekilerle sohbet etti.
Cumalıkızık Köyü'ne gelen Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu esnafla sohbet ederek, sorunlarını dinledi. Esnafın üretip satışını yaptığı ahududuların tadına da bakan Müezzinoğlu, köyü ziyarete gelenlerle de sohbet ederek, fotoğraf çektirdi. Çocuklarla özel olarak ilgilenen Bakan Müezzinoğlu, çocuklara Bursaspor forması hediye etti. Bakan Müezzinoğlu "Bursaspor bu aralar belki iyi gitmiyor ama toparlayacak" dedi. Bakan Müezzinoğlu son olarak Cumalıkızık Köyü Kadınları Eğitimi Dayanışma ve Kalkındırma Derneği'ni ziyaret etti.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.