AK Parti seçim büroları ateşe verildi

Berkin Elvan'ın cenaze töreninden sonra dağılan gruplar Şişli AK Parti seçim bürolarına saldırdı. Bir seçim bürosu ise ateşe verildi

12 Mart 2014 Çarşamba 17:31
AK Parti seçim büroları ateşe verildi






AK Parti seçim büroları ateşe verildi

Berkin Elvan'ın cenaze törenine katılan marjinal gruplar, kortejin yürüyüşü sırasında çok sayıda iş yeri ile birlikte AK Parti'nin seçim bürolarına da saldırdı. Taş ve sopalarla tahrip edilen seçim bürolarında bulunanlar, saldırganların gelmesinden önce dışarı çıkarak önlem aldı. Polis ekiplerinin yürüyüş güzergahından çekilmesinden sonra taşlanan seçim bürolarında maddi zararın büyük olduğu bildirildi. Göstericilerin saldırısına uğrayan çok sayıda otobüs durağı ve kamu aracı da tahrip edildi.

SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİ YAKILDI

AK Parti Şişli Seçim Koordinasyon merkezi ise cenaze töreni dönüşünde kalabalık bir grup tarafından molotof kokteyli atılarak ateşe verdil.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.