ANSA Sanayi Sitesi'nde örnek işyeri açıldı

17 Ekim 2012 Çarşamba 21:42
ANSA Sanayi Sitesi'nde örnek işyeri açıldı






ANKARA (CİHAN)- Ankara'nın Kazan ilçesinde inşaatı süren Ankara Sanayicileri Orta Ölçekli Küçük Sanayi Sitesi (ANSA)'nin örnek işyeri törenle açıldı. Törene, AK Parti Niğde Milletvekili Mükerrem Leventoğlu, Karabük Milletvekili Ali Öğüten, Artvin Milletvekili Orhan Yıldız, Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, ANSA Başkanı Ali Albayrak ve ortaklar ile çok sayıda davetli katıldı.

Törende konuşan ANSA Başkanı Ali Albayrak, 2006 yılında arsasını aldıkları kooperatifin imar planını 1,5 yıl gibi çok kısa sürede tamamladıklarını belirtti.

2008 yılında başladıkları saha tesviye çalışmalarını tamamladıklarını ve örnek işyerini inşa ettiklerini kaydeden Albayrak, en kısa sürede de işyerlerinin yapımını tamamlamayı hedeflediklerini dile getirdi.

Sanayicilere her zaman destek olduklarını hatırlatan Başkan Lokman Ertürk ise Sanayicilerimize sunduğumuz kolaylıklar onların buralara daha çok yatırım yapmalarını sağladı. Kazan konumu gereği otoyolların kesişme noktasında, yani Türkiye'nin her yerine yakın. Bakınız Türkiye'nin en prestijli projelerinden birisi ve ülkemizin ilk lojistik üssü olan Ankara Lojistik Üssü Kazan'da. Onlarda tıpkı sizin gibi kendi öz sermayeleri ile bu dev yatırımı gerçekleştirdiler. Türkiye'nin en büyük projesi olan savunma sanayine iş yapan tedarikçi firmaların bir araya toplanacağı Kazan Savunma Sanayi Kümelenmesi Kazan'da kuruluyor. Sizler de buraya önemli bir sanayi sitesi kazandırıyorsunuz. Gerek ben ve ekibim, gerek Ankara Büyükşehir Belediyesi bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sizlere destek olmaya devam edeceğiz. şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından AK Parti'li milletvekilleri, Başkan Ertürk ve beraberindekiler ANSA Sanayi Sitesi'nin örnek işyerinin açılışını yaptı. Kazan'ın Saray Mahallesi fabrikalar bölümünde toplam 180 bin metrekare alan üzerine kurulan ANSA Sanayi Sitesi'nde her biri 2 biner metrekare arsa üzerine bin 200 metrekaresi kapalı alanlı 9.5 metre yüksekliğinde yaklaşık 50 adet işyeri yapılacak.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.