Atalay Filiz Fatma öğretmeni neden öldürdüğünü itiraf etti

İzmir'de yakalanan Atalay Filiz emniyetteki sorgusunda flaş itiraflarda bulundu.

13 Haziran 2016 Pazartesi 11:06
Atalay Filiz Fatma öğretmeni neden öldürdüğünü itiraf etti






Ankara'da 2 İstanbul'da ise 1 cinayet suçundan İzmir'de yakalanan Atalay Filiz'in Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki sorgusu tamamlandı. Atalay Filiz'in verdiği ifadede 3 cinayeti kendisinin işlediğini itiraf ettiği ve nedenlerini de söyledi. Atalay Filiz, Tuzla'da ev sahibi olan tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı'yı kimliğini öğrendiği için öldürdü. Atalay Filiz'in polise "Herkes gibi o da beni Furkan olarak tanıyordu. Ancak bir gün arkamdan Atalay diye bağırdı. Çok şaşırdım ama belli etmemeye çalıştım. Bu durum pek hoşuma gitmedi. Herkesin gerçek kimliğimi ve cinayetten arandığımı öğreneceğini düşündüm. Benim için tehlike arz eden Fatma Kayıkçı'yı öldürmeye karar verdim" dediği öğrenildi. Fatma Kayıkçı'nın Atalay Filiz'in evinde gizli ve kilitli odaya girmiş olabileceği ve Atalay Filiz bilgilerine buradaki belgelerden öğrenmiş olabileceği belirtildi.Atalay Filiz'in Ankara'da 2013 yılında da Tümgeneral Hasan Hüseyin Demirarslan'ın TÜBİTAK'ta çalışan oğlu Göktuğ Demirarslan ile Rus sevgilisi Elena Radchikova'yı öldürdüğünü de itiraf etti.Zanlı Atalay F'nin Demirarslan'ı ve Radchikova'yı ise sevgilisi Olga'nın kaybolmasıyla ilgili olarak kendisini suçladığı için öldürdüğünü söyledi.

Ankara’da 16 Eylül 2013’te Göktuğ Demirarslan ve Rus sevgilisi Elena Radchikova ile İstanbul’da 27 Mayıs’ta tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı’yı öldürdüğü iddiasıyla aranan Atalay Filiz, dün sabah saklandığı ormanlık alandan çıkarak İzmir-Gümüldür dolmuşuna bindi. Yolculardan Taha Gürses’in kendisini tanıdığını fark eden seri katil, minibüsten indi. Taha Gürses, şoför Mustafa Berber ile yanındaki oğlu Özgür’e “Bu, aranan seri katil” diyerek 155’i aradı. Atalay Filiz’in ters yönde giden bir minibüse bindiğini plakasıyla polise söyledi. Seri katil, Kenan Aka’nın kullandığı Bulgurca-İzmir dolmuşunda giderken polis yolu kesti. Yakalanan Atalay Filiz, İzmir’de sorgulandıktan sonra İstanbul’a götürüldü.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.