Atatürk Üniversitesi, ilk kez katıldığı turnuvadan derecelerle döndü

20 Şubat 2012 Pazartesi 16:53
Atatürk Üniversitesi, ilk kez katıldığı turnuvadan derecelerle döndü






Atatürk Üniversitesi Spor Kulübü, Mersin'de yapılan Bowling Federasyon Kupası'nda birincilik ve beşincilik elde etti.
Atatürk Üniversitesi Spor Kulübü, şampiyonada bu yıl ligde ilk defa mücadele etmesine rağmen elde ettiği başarılarla yankı uyandırdı. Araştırma görevlisi Emre Belli, eleme turlarını üçüncülükle tamamlayarak ilk 8 sporcu arasına girdi ve çeyrek finale yükseldi. Belli, üç set üzerinden eleme usulü oynanan çeyrek final müsabakalarında rakiplerine tek set bile vermeyerek şampiyon oldu. Bayanlarda ise Melek Yüksel ilk defa katıldığı bu organizasyonda beşincilik elde etti.
Atatürk Üniversitesi Spor Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. M. Suphi Özçomak, Atatürk Üniversitesi Spor Kulübü'nün ilk kez katıldığı bir şampiyonada böyle bir başarı elde etmesinin önemli olduğunu vurguladı. Ligde mücadele eden tek üniversite takımının kendileri olduğunu vurgulayan Özçomak, Atatürk Üniversitesi'nde spora ve sporcuya verilen desteğin artmasıyla başarıların daha da artacağını kaydett CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.