Belçika Prensinden Kadir Topbaş'a ziyaret

16 Ekim 2012 Salı 20:46
Belçika Prensinden Kadir Topbaş'a ziyaret






İSTANBUL (CİHAN)- Belçika Veliaht Prensi Marie ve eşi Mathilde, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ı makamında ziyaret etti.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere beraberindeki 300 kişilik bir iş adamı heyetiyle İstanbul'a gelen Belçika Veliaht Prensi Philippe Leopold Louis Marie ve eşi Prenses Mathilde, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ı makamında ziyaret etti. Veliaht Prens ve Prenses'in gelişi öncesinde Büyükşehir Belediyesi önünde hummalı bir hazırlık yapıldı, Başkanlık binası önüne kırmızı halı serildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Belçika Veliaht Prensi Marie ve Prenses Mathilde'yi kapıda karşıladı. Konuk Prens ve Prenses kendilerini bekleyen Büyükşehir Belediyesi tören mangasını selamlayarak içeri girdi. Ardından Büyükşehir Belediyesi Şeref Defterini imzalalayan Belçika Prensi ve eşi ardından başkanlık makamına geçti.

Basın mensuplarının kabul edilmediği görüşmede Topbaş misafirleriyle yaklaşık 45 dakika görüştü.

Belçika Veliaht Prensi Philippe Leopold Louis Marie, eşi ve 300 kişilik bir iş adamı heyetiyle dün İstanbul'a gelmişti. Çarşamba gününe kadar İstanbul'da çeşitli ziyaretlerde bulunacak Belçika'nın veliaht prensi, ardından görüşmelerini Ankara'da sürdürecek. Belçikalı Prens ve beraberindeki heyet çeşitli ekonomik temaslarda bulunduktan sonra 19 Ekim günü Türkiye'den ayrılacak.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.