Cuper: Beşiktaş'ı yenerek üst sıralardaki takımla yarışmak istiyoruz

29 Kasım 2012 Perşembe 18:19
Cuper: Beşiktaş'ı yenerek üst sıralardaki takımla yarışmak istiyoruz






ORDU (CİHAN)- Orduspor, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında sahasında karşılaşacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarına başladı.

Son haftalarda oynadığı futbol ve kaybettiği puanlarla kötü günler geçiren Orduspor, cumartesi günü evinde ağırlayacağı Beşiktaş maçını kazanarak çıkışa geçmek istiyor. Kritik maçın antrenmanına bugün başlayan Orduspor'da teknik direktör Hector Cuper, Beşiktaş'ın büyük bir takım olduğunu ama yenerek çıkışa geçmek istediklerini söyledi.

Cuper, şunları söyledi: Göztepe maçında kötü oynadık. Kötü bir maç oynanırsa kötü sonuç alınır. Kupanın dışında kaldığımız için kızgınım. Önümüzdeki maçlara bakmamız gerekiyor. Şu an Beşiktaş maçına konsantre olmamız gerekiyor. Aslında Beşiktaş karşılaşmasından iyi beklentimiz var. Beşiktaş'ı yenmek istiyoruz ama unutmamamız gerekir ki Beşiktaş büyük bir takım. Son maçların da iyi işler yaptı. Biz ligin başında iyi işler yaptık. Şu anda orta sıralara geldik. Bu galibiyet ile bu yenilgiden çıkmak istiyoruz. Bu takımı iyi etkileyecektir. Biz üsteki takımlar ile yarışmak istiyoruz. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.