Dans ederek çaldı, dans ederek kaçtı

18 Ekim 2012 Perşembe 20:30
Dans ederek çaldı, dans ederek kaçtı






İSTANBUL (CİHAN)- Beyoğlu'nda, müşteri kılığında barlara girerek cep telefonu hırsızlığı yapan Filistin uyruklu bir kişi güven timlerince yakalandı. Şahsın eğlendiği barlarda yaptığı hırsızlıklar saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Hareketlerinden şüphelendikleri Filistin uyruklu kişiyi takibe alan güven timleri, şahsın müşteri gibi girdiği barlarda hırsızlık yaptığını belirledi. Bu yönde gelen ihbarları da değerlendiren polis ekipleri, hırsızlık olaylarının yaşandığı barların güvenlik kameralarının kayıtlarını da inceledi.

Görüntülerde Filistin uyruklu Muhammed A.'nın dans ederek yanaştığı masalardaki cep telefonu ve cüzdanları alıp yine dans ederek barlardan çıktığı tespit edildi. Güven Timleri'nin gözaltına aldığı Muhammed A., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.