İçinde tenis kortu olan spor tesisi istiyorlar

30 Mart 2012 Cuma 13:54
İçinde tenis kortu olan spor tesisi istiyorlar






ZONGULDAK (CİHAN)- Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, içinde tenis kortları da bulunan spor merkezi oluşturulması istendi. İlçede yapılacak tenis kortları ile bu spora gönül verenlerin daha elverişli ortamlarda spor yapabileceklerine dikkat çekildi.

Karadeniz Ereğli Tenis İhtisas Kulübü Başkanı Hülya Şen, düzenledikleri toplantıda yaptığı konuşmada, ilçede diğer spor dallarında olduğu gibi teniste de yeterli tesisin olmadığını gözlemlediklerini söyledi.

İlçede yapılacak tenis kortları ile bu spora gönül verenlerin daha elverişli ortamlarda spor yapabileceklere imkan sağlanabileceğini belirten Şen, Bunun yanı sıra gençlerimiz serbest zamanlarında tenis oynayabilecekleri nezih ortamların Ereğli'ye kazandırılması, bölgemizde tenis sporu konusunda alt yapı oluşturulması sonrasında yöremizden milli tenisçiler çıkarılabileceği kanısındayız.

İlçedeki tüm spor dallarına karşı ciddi bir ilgi ve hassasiyetin olduğunu, bu nedenle sadece tenis kortlarına değil, özellikle gençlerimizin ve spora gönül verenlerin bir çok etkinliği bir arada bulabileceği, daha profesyonel ve komplike tesislere ihtiyacımız olduğunu gözlemledik. Gözlemlerimizi baylaştığımız bir çok spor kulübü ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerin de aynı düşüncede olduğunu görmekten mutluk duyduk.

Bu doğrultuda milletvekillerimiz, Valimiz, Belediye Başkanımız ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile görüşmelerimiz oldu. Geniş kapsamlı yapılacak tesisin sadece sporun gelişmesine değil, ekonomik anlamda sıkıntılı günler geçiren bölgemiz ekonomisinin de canlanmasına katkı sağlayacağı düşüncesindeyiz. İlçede yapılmasını arzu ettiğimiz Gençlik ve Spor Merkezi'nin yapılmasına destek veren herkese teşekkür ediyoruz.

Toplantıya, CHP İlçe Başkanı Hayrettin Kartal, İl Genel Meclis Üyesi Kenan Gündoğdu, MHP İlçe Başkan Yardımcısı Sinan Bozdoğan, CHP milletvekili Adayı Neriman Posbıyık, bazı sivil toplum kuruluş temsilcileri ile dernek üyeleri katıldı.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.