İstanbul'da ulaşımı sis vurdu

Gece yarısından itibaren Marmara denizi çevresinde etkili olan sis, ulaşımı vurdu. Vapur seferleri iptal edildi

19 Şubat 2014 Çarşamba 05:02
İstanbul'da ulaşımı sis vurdu






İstanbul'da ulaşımı sis vurdu

Gece yarısından itibaren Marmara denizi çevresinde etkili olan sis, ulaşımı vurdu. Atatürk Hava Limanı ve Boğaz'da ulaşım durma noktasına geldi. Sabah erken saatlerde sis yüzünden çok sayıda geminin Marmara Denizi Boğaz ve Karadeniz girişinde beklediği görüldü.

Sis yüzünden vapur seferleri iptal edildi.

İstanbul'da sis, gece saatlerinden itibaren kendini gösterdi. Özellikle iki boğaz köprüsü civarında ve kıyı bölgelerde etkili olan sis nedeniyle, gece zaman zaman görüş mesafesi 50 metrenin altına düştü. Bu saatlerde sisten etkilenmeyen deniz trafiğiyle ilgili, sabah saatlerinde Şehir Hatları İşletmesi’nden bir açıklama geldi. Açıklamada, sisin deniz ulaşımını olumsuz etkilediği ve tüm seferlerin iptal edildiği duyuruldu.  Boğazın her iki yakasında karşıya geçmek için bekleyen vatandaşlar otobüslere yola çıkmaya çalışıyor.

 

AYRINTILAR İZLENİYOR

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.