Kazada kalbi duran kadını doktor kocası kurtardı

Son Dakika Manisa, Yol kenarında beklerken motorsiklet çarpan Sedef Gülakman'a motorsiklet çarptı. Kaza yerinde kalbi duran genç kadını doktor kocası tekrar hayata döndürdü

06 Mart 2016 Pazar 01:41
Kazada kalbi duran kadını doktor kocası kurtardı






Kazada kalbi duran kadını doktor kocası kurtardı

Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde, karşıya geçmek için yol kenarında bekleyen çiftten 25 yaşındaki Sedef Gülakman'a motosiklet çarptı. Kalbi duran kadını, Doktor olan eşi Ali Gülakman kalp mesajıyla hayata döndürdü. İhbar üzerine kaza yerine gelen ambulans, 2'si motosiklette olmak üzere yaralanan 3 kişiyi hastaneye kaldırdı.

Kaza, bugün saat 15.00 sıralarında, Acarlar Mahallesi Piyaleoğlu Caddesi'nde meydana geldi. Öğretmen Sedef Gülakman, yolun karşısına geçmek için Çanakkale'nin Bayramiç Devlet Hastanesi'nde görevli olan eşi Dr. Ali Gülakman ile yol kenarında beklemeye başladı. Bu sırada çiftten Sedef Gülakman'a, 22 yaşındaki Onur Tuncer'in yönetimindeki 45 ZC 0728 plakalı motosiklet çarptı. Kasksız olan Tuncer ile arkadaşı 17 yaşındaki Derya Karaarslan da yola savrularak yaralandı.

Dr. Ali Gülakman, gözü önünde yerde kalan eşinin kalbinin durduğunu belirledi. Kalp mesajı yapan Dr. Ali Gülakman, Sedef Gülakman'ı tekrar hayata döndürdü. Dr. Ali Gülakman, diğer iki yaralının da durumlarını kontrol etti. İhbar üzerine kaza yerine gelen acil yardım ekipleri, 3 yaralıyı Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan yaralının hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.
Öte yandan kim olduğu öğrenilemeyen küçük bir kızın Dr. Gülakman'ın boynuna sarıldığı görüldü. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.


Son Güncelleme: 06.03.2016 01:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.