Koşaner'den Necdet Özel'e cevap!

Eski Genelkurmay Başkanı Necdet Özel'in ifadelerine selefi Işık Koşaner'den yanıt gecikmedi.

02 Kasım 2016 Çarşamba 15:20
Koşaner'den Necdet Özel'e cevap!






Eski Genelkurmay Başkanı Necdet Özel'in ifadelerine selefi Işık Koşaner'den yanıt gecikmedi.
Eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral Işık Koşaner “polemiğe girmek istemiyorum. Böyle şeylerden TSK zarar görüyor. ‘2011’de ayrılanlar’ dendiğine göre bizim kastedildiğimiz belli. Görüşleri kendi takdiridir. Saygı duyarım, ben gereken açıklamayı yazılı olarak yapacağım” dedi. Koşaner ayrıca Özel için “Durum değişmediği halde görevde kalmayı tercih etmiştir. Ergenekon ve Balyoz davalarını algılama tarzımız farklı olmuştur” yorumunda bulundu.
15 Temmuz Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu'nun davetine karşılık bilgilendirmeyi yazılı olarak yapmak istediği yanıtını veren eski Genelkurmay Başkanı Necdet Özel 4 partinin milletvekilleri tarafından 'kaçıyor' diye suçlanmıştı.
'Kaçıyor' suçlamalarına cevap veren Necdet Özel, yine kendisi gibi eski bir genelkurmay başkanı olan Işık Koşaner'e yönelik bir imada bulundu. Bunun üzerine Koşaner'den yanıt gecikmedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.