Mecidiyeköy Torun Center'da asansör faciası 2 ölü var

Mecidiyeköy'de yıkılan Galatasaray'a ait Ali Sami Yen Stadı'nın arazisine yapılan Torun Center inşaatın asansörü 14. kattan zemine çakıldı.

06 Eylül 2014 Cumartesi 23:16
Mecidiyeköy Torun Center'da asansör faciası 2 ölü var






Mecidiyeköy Torun Center'da asansör faciası 2 ölü var


Mecidiyeköy'de yıkılan Galatasaray'a ait Ali Sami Yen Stadı'nın arazisine yapılan Torun Center inşaatın asansörü 14. kattan zemine çakıldı. Olayda hayatını kaybeden 2 işçinin cesedine ulaşıldı... Ölü sayısının artmasından endişe ediliyor..

AFAD 2 İŞÇİNİN CENAZESİNE ULAŞTI

Şişli'de inşaat halindeki binada zemine düşen asansörde ölenlerin olduğu bildirildi.

Mecidiyeköy'deki eski Ali Sami Yen Stadyumu'nun yerine yapılan rezidans inşaatında zemine düşen asansördeki işçileri çıkarmak için çalışmalar devam ediyor. Çalışmaya itfaiye ekiplerinin yanı sıra, Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ekipleri de katılıyor.

Kazanın meydana geldiği inşaat çevresinde güvenlik önlemi alan polis ekipleri, olay yerinde bekleyen işçi yakınlarını sakinleştirmeye çalışıyor. Olay yerinde bekletilen ambulanslarda görevli sağlık personeli de fenalaşan işçi yakınlarına müdahale ediyor.

2 İŞÇİNİN CESEDİNE ULAŞILDI

Şişli Belediyesi Başkanvekili Emir Sarıgül, Mecidiyeköy'deki inşaat şantiyesinde meydana gelen asansör kazasında 2 kişinin öldüğünü açıkladı. Sarıgül, "Şuan itibariyle ölen işçi sayısı 2 ama bunun bir veya iki tane daha artabileceğini içerideki arkadaşlardan aldığımız bilgi dahilinde söyleyebilirim" dedi.
Şişli Belediyesi Başkanvekili Emir Sarıgül, Mecidiyeköy'deki inşaat sahasında meydana gelen kazanın ardından olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Yetkililerden bilgi alan Sarıgül, konuya ilişkin bir açıklama yaptı. Olayda ilk belirlemelere göre 2 işçinin öldüğünü ifade eden Sarıgül, "Öncelikle hayatını kaybeden kardeşlerimize cenabı Allah'tan bütün ailelerine sabır diliyorum. Asansörün 22. kattan personeli taşıyan asansörün aşağıya düşmesi neticesinde olan hadisedir. Şuanda gerek belediye sağlık ekipleri, büyükşehir, itfaiye, AKUD ve emniyet ile koordineli şekilde çalışıyoruz. Şuanda vefat eden kardeşlerimizin tam olarak sayısını belirlemek üzere yoğun bir şekilde içeride çalışmalar sürüyor. Biz de belediye olarak herhangi bir aksaklık var mı onlarla ilgili çalışmalar yapıyoruz" dedi.
2 işçinin hayatını kaybettiğini ifade eden Sarıgül, "Şuan itibariyle ölen işçi sayısı 2 ama bunun bir veya iki tane daha artabileceğini içerideki arkadaşlardan aldığımız bilgi dahilinde söyleyebilirim. Kendilerine Allah'tan rahmet diliyorum. Şişli belediyesi olarak sabaha kadar buradayız. Gerekli çalışmalar için bekleyişimizi sürdüreceğiz" diye konuştu.

İçinde kaç işçinin bulunduğu öğrenilemeyen asansörde, ölenlerin olduğu belirtildi.
Son Güncelleme: 06.09.2014 23:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.