MÜSİAD Mersin Şubesi yönetiminden Kaymakam Kıcıroğlu'na ziyaret

24 Şubat 2012 Cuma 21:21
MÜSİAD Mersin Şubesi yönetiminden Kaymakam Kıcıroğlu'na ziyaret






MERSİN (CİHAN)- Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Mersin Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri, Servet Özkaya başkanlığındaki bir heyetle Mezitli Kaymakamı Kamil Kıcıroğlu'nu makamında ziyaret etti.

Sıcak ve samimi bir havada geçen ziyarette Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Mersin Şube Başkanı Özkaya, Mezitli ilçesinde yapılan hizmetlerin takdire şayan olduğunu ifade ederek, devamını diledi.

MÜSİAD Mersin Şubesi'nin faaliyetleri hakkında bilgi veren Özkaya, MÜSİAD Mersin Şubesi'nin yakın dönemde Irak Ticaret Bakanı Hayrullah Hasan Babekir'i Mersin'de ağırlayacağını kaydederek, programa Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, MÜSİAD Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan ve Akdeniz Bölgesi'nde ihracat yapan MÜSİAD üyelerinin davetli olacağını söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kıcıroğlu, MÜSİAD Mersin Şubesi'ne 2. defa seçilmesinden dolayı Özkaya'yı ve yönetimini tebrik ederek, 2012 yılı sizlere hayır ve bereket getirsin, iş hayatınızda da başarılarınızın devamını dilerim. şeklinde konuştu.

MÜSİAD, başarılı ve en etkili sivil toplum kuruluşlarından biridir. diyen Kıcıroğlu, Geçmişte birlikte ziyaretlerimiz ve ortak çalışmalarımız oldu. Sizlerle tanıştığıma çok sevindiğimi ve birlikte güzel işler yapmaktan mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum ve başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum. diye konuştu.

Ziyaret sonrası Kıcıroğlu'na MÜSİAD yayınları hediye edildi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.