Nusaybin'de son durum, 300 terörist kıstırıldı

Terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonların başladığı Nusaybin'de 300 terörist hendeklerin yoğun olduğu mahallede kıstırıldı.

15 Mart 2016 Salı 16:24
Nusaybin'de son durum, 300 terörist kıstırıldı






Nusaybin'de son durum, 300 terörist kıstırıldı

Terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonların başladığı Nusaybin'de 300 terörist hendeklerin yoğun olduğu mahallede kıstırıldı. Top atışlarıyla hendeklerin arkasında mevzilenen teröristlere yönelik baskı sürüyor. Mardin’in Nusaybin ilçesinde sokağa çıkma yasağı ile beraber başlayan çatışmalar şiddetlendi.

Mardin Valiliği tarafından Nusaybin ilçesinde uygulanan sokağa çıkma yasağının ardından başlayan çatışmalar yoğunlaştı.

Asker ve polisin ortak düzenlediği operasyonda İpekyolu üzerinde bulunan tanklar, Fırat Mahallesi ve Dicle Mahallesi’nde bulunan barikatlara top atışları yapıyor. Bölgede şiddetli patlama ve ağır silah sesleri duyulurken, İpekyolu üzerinde bir iş yerinin de yandığı görüldü.

İlçenin Abdulkadirpaşa, Fırat, Dicle, Yenişehir ve Zeynelabidin Mahallelerinin cadde ve sokaklarında kazılan 200’ü aşkın çukur ve barikatlara 10 tonun üzerinde patlayıcının yerleştirildiği belirtilirken, yaklaşık 300 silahlı PKK’lı teröristin bulunduğu ileri sürülüyor.

Son Güncelleme: 15.03.2016 16:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa 2016-03-15 19:21:20

inşallah hiçbir kayıp vermeden 300 adet kalleş teroristleri etkisiz hale getirir tüm güvenlik çalışanları. inşallah bu son olur, birdaha acı haberler duymayız.

Avatar
feyzullah 2016-03-15 22:24:51

çatışmalar bir an önce bitsinde artık şehit haberleri almak istemiyoruz
ne yapılacaksa bir an önce yapılsın