Osmanlı Ocakları'nda istifa depremi; 2 bin kişi daha istifa etti

Osmanlı Ocakları Trakya ve Ege bölgelerinde özellikle Balıkesir, Tekirdağ ve Kocaeli'de başlayan toplu istifa dalgası, Güneydoğu Anadolu bölgesine sıçradı. Batman Osmanlı Ocakları'ndan 2 bin kişi toplu olarak istifa etti.

15 Aralık 2015 Salı 05:29
Osmanlı Ocakları'nda istifa depremi; 2 bin kişi daha istifa etti






Osmanlı Ocakları'nda istifa depremi; 2 bin kişi daha istifa etti

Erdoğan'ın Osmanlı Ocakları yapılanmasından duyduğu rahatsızlığı dile getirmesinin ardından başlayan toplu istifalar devam ediyor. Batman Osmanlı Ocakları İl Başkanı Mehmet Zahat Kırtak, 5 ilçe teşkilatı üyeleri ile istifa kararı aldıklarını açıkladı
.
Kırtak yaptığı açıklamada, il merkezi, Gercüş ve beldelerde faaliyet gösteren Osmanlı Ocakları teşkilat üyelerinin yapılan geniş katılımlı toplantıda istifa kararı aldığını, karar gereği yaklaşık 2 bin kişinin istifa ettiğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dernek faaliyetlerine ilişkin rahatsızlığını dile getirmesinin kararlarında etkili olduğunu ifade eden Kırtak, "Osmanlı Ocakları Batman il ve ilçe ile beldelerde teşkilat üyeleri, yapılan geniş katılımlı toplantı sonucunda 2 bin kişi ile istifa kararı aldık” dedi.

Son Güncelleme: 15.12.2015 05:31
Anahtar Kelimeler:
Osmanlı Ocakları Istifa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.