Polisten dolandırıcılık ve sahte paraya karşı broşürlü uyarı

18 Ekim 2012 Perşembe 17:25
Polisten dolandırıcılık ve sahte paraya karşı broşürlü uyarı






KIRIKKALE (CİHAN)- Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü ve Toplum Destekli Polis Bürosu polisleri dolandırıcılık olaylarının önlenmesi ve vatandaşların bu konuda bilinçlendirilmesi amacıyla vatandaşlara uyarı broşürleri dağıttı.

Vatandaşların yoğunlukla bulunduğu Zafer, Ankara, Bankalar Caddesi ve Hüseyin Kâhya Parkı'nda broşür dağıtan ekipler, vatandaşların dolandırıcılara karşı uyanık olmalarını istedi.

Toplum Destekli Büro Amirliği'nden yapılan açıklamada, son zamanlarda Türkiye ve il genelinde iletişim yoluyla dolandırıcılık suçlarının arttığına dikkat çekildi. Dolandırıcılık olaylarının önüne geçilmesi için broşür dağıtıldığının altı çizilen açıklamada, vatandaşlardan dolandırıcıların menfaat taleplerine hiçbir şekilde itibar etmemeleri istendi. Benzer olaylarla karşılaşan vatandaşların gecikmeden 155 Polis İmdat Hattı'nı arayarak durumu polise bildirmeleri istenen açıklamada ayrıca sahte paraya ve hayvan hırsızlıklarına karşı da dikkatli olunması uyarısı yapıldı.


CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.