Suriye'de kimyasal saldırı; Yaralılar Türkiye'ye getirildi

Suriye’nin İdlib kentinde yapılan kimyasal saldırıda 100’den fazla sivil hayatını kaybetti. Yaralanan çok sayıda sivil Türkiye'ye getirildi.

05 Nisan 2017 Çarşamba 07:18
Suriye'de kimyasal saldırı; Yaralılar Türkiye'ye getirildi






Suriye'de kimyasal saldırı; Yaralılar Türkiye'ye getirildi

Suriye'de ateşkese rağmen katliam saldırıları sürüyor. İdlip'te düzenlenen kimyasal saldırıda ölenlerin sayısı 100'ü geçerken, yaralananların bazıları Türkiye'ye getiriliyor.



Suriye rejimine ait uçakların İdlib’in Han Şeyhun ilçesine zehirli gazla havadan düzenlediği saldırılardan etkilenen Suriyelilerin Türkiye’deki tedavileri devam ediyor.
Suriye’nin İdlib kentinde yapılan kimyasal saldırıda 100’den fazla sivil hayatını kaybettiği, birçok Suriyelinin de yaralandığı bildirildi. Hatay’ın Reyhanlı ilçesindeki Cilvegözü Sınır Kapısından alınan yaklaşık 32 kişinin tedavisi Türkiye’de sürüyor. Bölgeye getirilen yaralılar da ambulanslardaki ilk müdahalelerinin ardından yine Türkiye'den giden tam donanımlı ambulanslar ile Hatay'ın Reyhanlı ilçesine getiriliyor. Yaralılar Reyhanlı Devlet Hastanesi'nde tedavi ediliyor.
Öte yandan, Cilvegözü sınır kapısında, gelebilecek diğer yaralılar için çok sayıda ambulans ve sağlık görevlisi bekletilirken, Reyhanlı Devlet Hastanesi'nin kimyasal gazdan etkilenenlerin dışında giriş ve çıkışlara kapatıldığı bildirildi.

 
Anahtar Kelimeler:
Suriyede Kimyasal Saldırı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.