Teröristler halk otobüsünü ateşe verdi

Şişli Okmeydanı çevresini yıllardır mesken tutan terör örgütü yandaşlarının son yıllarda hedefi haline gelen yolcu otobüsleri vatandaşı canından bezdirdi

04 Kasım 2014 Salı 20:38
Teröristler halk otobüsünü ateşe verdi






Teröristler halk otobüsünü ateşe verdi

Şişli Okmeydanı çevresini yıllardır mesken tutan terör örgütü yandaşlarının son yıllarda hedefi haline gelen yolcu otobüsleri vatandaşı canından bezdirdi. Yüzleri maskeli terör örgütü yandaşları bugün önce taş yağmuruna tuttuğu halk otobüsünü içinde yolculara aldırmadan molotof kokteyli atarak yaktı.

YİNE ŞARK KAHVESİ DURAĞI


Edinilen bilgilere göre olay, Okmeydanı Şark Kahvesi’nde meydana geldi. Yüzü maskeli bir grup terör örgütü yandaşı, yolunu kestikleri halk obüsünün yolcularını ve şoförünü indirdi. Zanlılar daha sonra otobüse molotof kokteyli attı. Saldırıda otobüste maddi hasar meydana geldi. Otobüs alevlere yangın tüpü ile müdahale etti.

Bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polisin olay yerindeki incelemesi sürüyor.İHA
Son Güncelleme: 04.11.2014 20:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.