TIR garajında yangın çıktı, alevler korkuttu

İstanbul Yenibosna'da bulunan TIR garajında çıkan yangın korku dolu anlar yaşattı. Alevler içinde kalan araç kısa sürede söndürüldü.

31 Mayıs 2014 Cumartesi 07:25
TIR garajında yangın çıktı, alevler korkuttu






TIR garajında yangın çıktı, alevler korkuttu

İstanbul Bahçelievler'deki Yenibosna TIR Garajı'nda kimyasal madde yüklü bir tırın dorsesinde çıkan yangın hasara yol açtı. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevkedildi. Kocasinan ve Sefaköy itfaiye ekipleri, yangına müdahale etti. Yangın büyüyerek etraftaki TIR ve dorselerine sıçradı. Kimyasal yüklü TIR'ları su ile söndürmekte zorluk çeken itfaiye ekipleri, köpük kullandı.

Polis, tırlarda yanan kimyasalın dumanının rüzgarın etkisiyle etrafa yayılması üzerine çevredekileri tırlardan uzaklaştırdı. İtfaiyenin uzun süren çalışmasının ardından yangın kontrol altına alındı.

Bir vatandaş, ”Patlamaları gördüm. Kamyon alev alev yanıyordu” ifadelerini kullandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.